Interessante blogsDe toenemende verkopen van een huis in of rondom Den Haag aan opkopers en beleggers

Het verkopen van een huis vindt meestal plaats via de welbekende openbare verkoopsites plaats, waar particulieren zich kunnen aanmelden voor een bezichtiging. Echter is er ook een grote markt, waarin woningeigenaren ervoor kiezen om hun huis aan een belegger of opkoper te verkopen. Deze beleggers reageren uiteraard ook gewoon op het aanbod op openbare woningsites, maar er zijn ook veel offmarket of stille verkoop kanalen. Hiermee worden georganiseerde beleggers en investeerders groepen bedoeld. Deze organiseren onder andere stille verkoop onder zowel investeerders als ook gewoon particuliere kopers die zoeken binnen de offmarket vastgoedmarkt. Een verborgen markt die wel degelijk bestaat en in de afgelopen jaren zelfs groter is geworden.

Waarom ook huizen in omgeving Den Haag steeds meer aan beleggers worden verkocht

Den Haag is een stad met veel dynamiek en een groot aantal inwoners. Plaatsen als Rijswijk, Voorburg of Leidschendam grenzen direct aan Den Haag. Hierdoor is regio Haaglanden een groot en lucratief gebied waar veel beleggers actief zijn. Waar de opkoopbescherming is begonnen in de binnenstedelijke gebieden, richten beleggers zich steeds meer op die randstedelijke plaatsen en gebieden. Het verkopen van een huis in de nabijheid van Den Haag kan dus ook steeds eenvoudiger en toegankelijker plaatsvinden aan beleggers, opkopers en investeerders.

Hoe u uw horizon kunt verbreden en kunt kijken of een woningverkoop voor u in Den Haag lucratief is

Woont u in Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam of Voorburg en wenst u te weten of u ook in aanmerking komt voor een verkoop binnen de zakelijke markt? Sons Real Estate is een allround vastgoed opkoper in Den Haag die alle soorten woningen opkoopt. Waar de opkoopbescherming in steeds meer delen van Den Haag wordt ingevoerd, zijn er wellicht nog steeds wijken en nabijgelegen plaatsen waar u kunt profiteren van de diensten van opkopers. Meldt uw woning vandaag aan en ontvang direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.


Interessante partners